T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / EVREN - Evren Halk Eğitimi Merkezi

Murat MERT - Halk Eğitimi Merkezi Müdürü

Murat MERT aslen Kırşehir’li olup; Ankara’da doğdu.

 

İlkokul ve ortaokul eğitimini Ankara Yeşiltepe İlköğretim Okulunda, Lise eğitimini ise Gümüşhane Mareşal Çakmak Anadolu Öğretmen Lisesi tamamlamıştır, 2008 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisans Eğitimini Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi “Eğitim Yönetimi ve Denetimi” alanında yaptı.

 

2010 yılında Sınıf Öğretmeni olarak Kars Karaurgan İlkokulu’nda göreve başladı. 2013 yılında Ankara Evren İlkokul Müdürlüğü,2014 Evren Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcılığı 2016 dan günümüze kadarda Evren Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Görevinde bulundu. Bu süre zarfında Ankara Evren ilçesinde çeşitli dönemler vekaleten Gençlik Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Evde Bakım Hizmetleri Komisyon Başkanlığı, ÇED Kurulu Komisyon Başkanlığı gibi çeşitli görevlerde bulundu.

 

Eğitim alanında çeşitli çalışmaları, eğitimleri ve yürüttüğü projeleri olan Murat MERT halen Ankara/ Evren Halk Eğitimi Merkezi’nde kurum müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.