ANKARA / EVREN - Evren Halk Eğitimi Merkezi

Evren Halk Eğitimi Merkezi

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Evren/ANKARA
“HERKES İÇİN HER YERDE EĞİTİM”
Misyon
Evren Halk Eğitimi Merkezi kurulduğu günden bu yana her yıl artan kurs ve kursiyer sayısı ile çağdaş gelişmeyi iyi yorumlayan, ulusal onurumuzu her alanda ön plana çıkaran Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Atatürk’ ün izinde çağdaş bir eğitim politikası izlemiş, onlarca genci meslek sahibi ederek, tüketici olmaktan kurtarıp, üretici olmaya yönlendirmiş ayrıca boş zamanlarını iyi değerlendirerek her zaman laik, demokratik, çağdaş bireyler yetiştirmeyi hedeflemiştir.
Başarılar
Kurumumuz Ana Kız Okulda Projesi kapsamındaki çalışmalarından dolayı Ankara Valiliği tarafından Başarı Belgesiyle ödüllendirilmişir.Her yıl Okulum Temiz Belgesine layık görülmektedir.
Öğretim Şekli :TAM GÜN-TAM YIL
KURSLARA GÖRE DEĞİŞMEKTEDİR.
KALORİFER-SOBA
ANKARA MERKEZE ULAŞIM OTOBÜSLERLE SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
İlçemiz Hirfanlı Baraj Gölü´ne yakın mesafede bulunmaktadır.Bundan dolayı balıkçılık İlçe sakinlerinin geçim kaynaklarından birini oluşturmaktadır.Yazları Hirfanlı Baraj Gölü´nde yüzme için uygun ortam oluşmaktadır.
KURUMUMUZ EVREN İLÇE MERKEZİNDE BULUNUP,İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 180 KM´DİR